Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Tømrer

Her hos Cahba er vi især specialiserede i gulvafslibning, men eftersom vi ønsker at kunne hjælpe vores kunder med mere end ét type projekt, tilbyder vi bl.a. også alskens maler- og tømrearbejde. Med andre ord er der mulighed for den komplette løsning hos os. Uanset om du skal have foretaget et stykke reparationsarbejde eller ønsker dig en ny træterrasse, nyt gulv eller noget helt tredje.

Står du over for et mindre eller større stykke arbejde, som du skal have hjælp af en tømrer til at løse, kan du derfor altid kontakte os.

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Hvad kan vores tømrer hjælpe med?

Vores tømrere hjælper med alt fra mindre reparationsopgaver til større entrepriseopgaver. Har du eksempelvis allerede en træterrasse, som trænger til en reparation, kan du få hjælp til det. Ønsker du dig i stedet en helt ny træterrasse eller udvidelse af den, du allerede har, er der også hjælp at hente her hos os

Vores tømrere har mange års erfaring, hvorigennem de har dygtiggjort sig inden for især:

  • Nybyg af træterrasser
  • Lægning af alle typer af trægulve
  • Udskiftning af parketstave eller hele brædder i parketgulve (lamel eller massiv)
  • Montering af køkkener, inventar og bordplader
  • Forskellige trappeløsninger
  • Mindre tilbygninger – herunder udestuer og lignende

Skal du have et stykke tømrerarbejde udført, som ikke er inkluderet på denne liste, er der alligevel stor sandsynlighed for, at vi kan hjælpe dig.

Kontakt os endelig, hvis du er tvivl.

Vi er desuden også eksperter i at finpudse forskellige former for tømrerarbejde, så du får et helt perfekt resultat.

Vi hjælper med det efterfølgende afslibningsarbejde

Har du eksempelvis fået lav ny træterrasse eller lignende, er det altid en god idé allerede med det samme at begynde at behandle træet så godt som muligt. Således det holder sig pænt og funktionsdygtigt mange år frem i tiden.

Ofte vil det være nødvendigt med en afslibning af træet for at fjerne diverse splinter og sikre mod eventuelle ujævnheder.

Desuden bør der tilføjes olie til nyt træ. Også dette kan vi hjælpe med her hos Cahba, hvor vi netop er specialiserede i afslibning og behandling i træ i forskellige sammenhænge.

Du får altså hele pakken, når du vælger at få en opgave løst af os. At træ skal behandles på denne vis, gælder uanset, om der er tale om en ny træterrasse, nyt gulv eller noget helt tredje.

Kontakt os i dag for vejledning eller et uforpligtende tilbud

Det helt centrale for os er altid, at vores kunder får så god en oplevelse og så tilfredsstillende resultat som overhovedet muligt.

Derfor vil vi også gerne hjælpe dig godt på vej hele vejen igennem forløbet. Står du med en drøm om eksempelvis et nyt køkken eller en ny, skøn træterrasse eller har du et stykke reparationsarbejde, som skal ordnes?  Så er du derfor altid velkommen til at kontakte os for vejledning og eventuelt et uforpligtende tilbud på det stykke arbejde, der skal udføres.

Prisen på det arbejde, vi udfører, afhænger meget af den enkelte opgave og omstændighederne omkring den, og vi mener derfor altid, det er bedst at afgøre den endelige pris i dialog med vores kunder.

“I går d.09/05 havde vi besøg af Cahba, som afsleb og olierede vores træterrasse, som var grim og afskallet. Vi er meget tilfredse med resultatet og og også med den venlige måde, vi gennem hele forløbet er blevet mødt på. Alt er foregået præcist og professionelt.”

Med venlig hilsen

Aksel og Birgit F. Hansen

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba